Boikot Barangan Israel

Boikot Barangan Israel

Saturday, September 29, 2012

MAT & JANI - innocence of muslims(eng ver.)





Recycle lukisan lama lagi.Internet Malaysia yg teruk + ketiadaan scanner menyebabkan kehilangan mood untuk melukis.Dlm bajet 2013 tiada pula Najib sentuh pasal internet.Harga yang dikenakan tidak berbaloi dengan servis yang ditawarkan.

6 comments:

.::: mr IQ :::. said...

kalau x guna scanner, yg ni guna apa? camera?

kanben said...

yang ni lukisan lama guna scanner.masa ni scanner msh lg beroperasi dgn baik.

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

hehe ;)

kanben said...

hehe je ke en.hakimin.haha.btw tenkiu krn singgah di blog ambo ni

mfrstudio said...

aku guna internet streamyx pakej 1malaysia bayar rm38 sebulan dapat unlimited internet dan netbook 1malaysia.

kanben said...

streamyx 1 malaysia ka...rase mcm dh x de dh pakej ni.lgpn ada kontrak & kena ada fix line phone.aku kat umah sewa leceh sikit.